Madonna over dure concertkaartjes: Ik ben het waard

By 1 februari 2012 Genieten

De komende maanden zal Madonna meer artiest dan moeder kunnen zijn, omdat haar werk haar volledige agenda in beslag zal nemen. Haar nieuwe album M.D.N.A. komt uit, en kort daarna zal ze weer op tournee gaan. Volgens de zangeres is ze de hoge prijs die fans moeten neertellen voor haar concerten ‘meer dan waard’.

  • © getty

Madonna’s belangrijkste bron van inkomsten is haar tour (de vorige heeft 309 miljoen euro opgeleverd – het hoogste bedrag dat een solo-artiest ooit met een tournee heeft opgehaald). Ze wil geen details geven over de komende live-optredens, maar de prijs voor een kaartje zal ook deze keer astronomisch hoog zijn.

‘Begin maar vast met sparen’, zegt Madonna in een interview met Newsweek, geïrriteerd dat iemand vindt dat extreem hoge toegangsprijzen niet zouden mogen. ‘Mensen geven constant 300 dollar uit aan gekke dingen zoals bijvoorbeeld een tas. Dus: werk het hele jaar door, schraap het geld bij elkaar en kom naar de show. Ik ben het waard.’

Visnetpanty
‘Ik zeg constant tegen mijn kinderen: ‘Ik ben een artiest, dit is wat ik  doe, dit is wat ik altijd heb gedaan.’ En zij moeten leren om die twee  zaken uit elkaar te houden’.

Madonna houdt graag rekening met haar kinderen en liet  zich in december door haar dochter Lourdes uit een visnetpanty en een  korset praten, maar ‘ik laat mezelf niet volledig censureren door het  ouder-zijn’.

Leave a Reply